Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av Sara Nyströmer - 1 augusti 2011 16:34

Idag när jag var vid liljeholmen och satt på en bänk och läste en bok satt det två 50+ damer brevid. Dom hade en liten hund med sig som var inte större än till knäna. Efter ett litet tag kommer det en buss som stannar vid hållplatsen som är bara några meter från bänken. Precis när dörrarna öppnas hoppar en hund i schäfer storlek på den mindre hunden utan förvarning. Hundens matte lyckades få bort hunden men den lilla vart skiträdd. Jag satt och läste min bok så jag märkte hunden först när den hoppade på den lilla. Ägaren till den mindre hunden sa ilsket åt den andra ägaren att den inte bara kan hoppa på så där som den gjorde. Kvinnans svar: Förlåt, jag försökte hålla honom, blev han skadad? Då fick hon till svar: Nej men han blev livrädd. till svar till det fick hon fram ett ynka "jaa...". Ska folk som inte kan hålla emot när hunden vill attakera på det viset verkligen ha hundar. Som tur var blev ingen av oss skadade, men vad hade hänt om vi hade det? 


Efter att själva ha varit rädd för hundar i arton års tid är det ett under att jag inte fick ett "återfall" till fobi eller rädsla. Det enda som hände var att mitt hjärta hamnade i halsgropen och det tog ett tag att få ner pulsen igen. Blev förvånad att det inte vart värre än så. Men som sagt om det hade hänt för 8 månader sen hade jag gått iväg från bänken innan damerna satte sig.



    

Denna bild/målning är så otroligt vacker. Den finns på ett pussel jag har velat ha i säkert fyra år nu men tyvär inte hittat.

Ovido - Quiz & Flashcards