Alla inlägg den 10 april 2011

Av Sara Nyströmer - 10 april 2011 23:38

Har äntligen hittat kläder till studenten! Kjolen har jag haft i tre veckor redan men korsetten köpte mamma i fredags. Min tanke från början när jag köpte kjolen (från kappahl, svart kjol till knäna ungefär fram och längre bak) var att jag skulle antingen sy eller köpa en vit korsett med svarta band. Men när jag väl skulle gå till en second hand butik som jag blev tippsad om var butiksägaren inte där. Så mamma gick förbi butiken på vägen hem i fredags. Väl där hittade hon en vit som var underklädes korsett och den svarta som jag nu har i min garderob. Mamma sa även till butiksägaren att jag hade varit där när inte hon var där och då sa hon att jag skulle ha ringt. Hon hade tydligen varit i området och om jag hade ringt hade hon kommit. Men men jag fick min korsett och den är jätte fin. Butiksägaren la även en lapp med ett snällt medelande till mig. Hon verkar vara supertrevlig så jag ska defenitivt gå dit nån gång senare. Butiken är "saker och ting" och ligger på sturegatan 28. Tillbaka till kläderna. Båda är som sagt svarta, även om det inte är som traditionen är att tjejer ska ha vita kläder på studenten, men vem säger att man inte få ha svart igentligen? Killarna har det ju så varför får inte jag ha det då också? Det ända som behövs nu är skor och handskar. 


Mamma sa att jag skulle leta efter röda skor och handskar då det blir en snygg brytning mot det svarta, men jag älskar lila så vi får se hur det blir. 

Ska i alla fall till frankrike nästa söndag så då ska jag kolla om jag hittar nåt där.

Ska dit med pappa, min plastmamma Kerstin och min lille syrra Stella. Först ska vi vara på disneyland resort tre nätter men sen ska vi vara i Paris ett par dar. Ser såm fram emt resan. Ska få se (om jag har tur) Sallyman från Monsters inc filmen. Monsters inc är min favorit film av alla disney filmer. Typ den gulligaste filmen som har gjorts. Förutom Wall-E så klart. 


 


Kommer inte på nåt mer att skriva just nu. Kanske skriver mer under veckan, om inte skriver jag igen på fredag eller lördag näst nästa vecka.

Ha det bra!


Dagens låt: Voulez-vous - ABBA

Ovido - Quiz & Flashcards