Alla inlägg den 25 april 2011

Av Sara Nyströmer - 25 april 2011 18:16

I fredags kom jag hem från en fem dagarsvistelse i paris/disneyland. Var där med pappa, min plastmamma  och min lillesyrra. Mitt största krav på disneyland var att jag skulle få se Sallyman från monsters inc filmen. Är ett stort fan av den filmen. Vi såg honom vid ett ställe där man kunde fotas med figuren också men då skulle vi ställa oss i en kö till en berg-och-dalbana och när vi skulle gå dit igen var han inte kvar. Men jag fick en bild eller två i alla fall, så jag blev nöjd av det också.

När vi kom tipp vårt hotell i paris var våra rum inte städade än men städerskan kom när vi skulle gå ut på stan för att shoppa. Köpte inget den dan men dagen därefter köpte jag en vi maxi klänning. Kan ni tänka er det, jag som nästan bara har svarta klänningar nu för tiden köpte en vit klänning. Men den var superfin och kostade bara 25 euro. Så det var verkligen ett kap. Ska bli roligt att se folks miner i skolan den dan jag har på mig den. Men nu till dety dåliga. När jag skulle ta lite mer pengar ur min plånbok som har legat i min stängda väska i innerfacket så även den var stängd så saknas det 10 euro. Först tror jag att jag har slarvat bort den nånstans. Men när jag sen står i kassan på taxfreen på flygplatsen kommande dag märker jag att en eurosarna jag hade i myntfacket är borta också. Och då har jag inte ens öppnat det facket under hela resan förens då. Min plastmamma märkte en dag efter att vi kom hem att en nyöppnad sminkkräm även den är borta. Och inte bara det så är en ipod borta också. Vi har anmält det till polisen då ipoden kostar en hel del och min plastmamma fick den i julas. Alltså väldigt ny.

Ja, ja. gillade inte paris så mycket i alla fall. Jag blev inte så där kär i staden eller folket som man har blivit i till exempel London eller Rom. Åker nog inte tillbaks dit. i alla fall inte på tio år.


   Sallyman (aka misse)



Dagens låt: In flames - the chosen pessimist

Är kär i denna låten just nu. Även för folk som inte gillar metal men uppskattar rock gillar nog denna. 

Ovido - Quiz & Flashcards