Alla inlägg under mars 2010

Av Sara Nyströmer - 8 mars 2010 21:04

Nu kommer det alla har väntat på, bilderna från modevisningen!

 

Dock så är dom bara efteråt då jag inte har fått tag på bilderna under själva visningen som min mormor tog.

 

 

  

  

Av Sara Nyströmer - 8 mars 2010 19:43

Hej, nu är det så här att jag ska byta namn på bloggen. Det nya namnet är Sara Elenore. jag kommer byta om några dagar så att ni är förbereda.

Av Sara Nyströmer - 6 mars 2010 23:30

Idag blev jag äntligen klar med klänningen jag har hållit på ett tag med. Har dock inga bilder att lägga upp än, men jag lovar att lägga upp så fort jag har några. Troligtvis blir det på måndag efter modevisningen :). Jag har hållit på med den hela den här eftermiddagen till kl 19 typ en halvtimme innan mammas vänninor kom på middag, dom ville så klart se den klänningen och en till jag gjorde till skolans öppethus. Nu kommer vi till det roliga, en av mammas vänninor sa att hon gjärna skulle vilja ha en egen klänning (den som jag gjorde klart idag). Jag blev väldigt förvånad men sammtidigt glad att någon gillar min design och även fast hon är medelålders så är det kul ändå. Vi får se om jag gör en klänning åt henne det tar ju väldigt lång tid att göra, specielt att sprätta.

Ha det bra!

Av Sara Nyströmer - 4 mars 2010 22:33

Har inte så mycket att blogga om idag. I morron ska jag till logopeden för att få ett hjälpmedel på "resept" så att jag får det lättare på lektionen. Ja , jag har diagnosen dyslexi (om det nu stavas så), det betyder att jag har läs och skrivsvårigheter. Jag fick diagnosen när jag gick i sexan, man kan tycka att det är sent och det är det också men om man ska göra högskoleprovet så måste man ha en diagnos gjord i åttan eller senare så det ska vi också få fixat i morron. Jag måste erkänna att dyslexin har gjort så att jag har fått sämmre själförtroende ibland men jag tänker inte det stoppa mig från att skapa en blogg där man skriver mycket eller att bli sjuksköterska (som jag vill bli) bara för att jag stavar fel. Jag är lika smart som alla andra och har lika stor potensial som andra, om man tänker efter så har personer som Albert Einstien (som vars IQ var betydligt högre än medelbefolkningens) , kungen och prinsessan Viktoria dyslexi. Det kommer att bli tufft och kämpigt men jag kommer att klara det bara jag tror spå mig själv och har min familj som stöttar mig. 

Av Sara Nyströmer - 3 mars 2010 21:45

Så här är det, jag har fixat biljetter till Sonisphere Festival på stora skuggan den 7 aug i sommar. Iron maiden, Slayer, Anthrax och Alice Cooper kommer dit och det vore as coolt att se dom men dom är inte mina favoritband. Till Metaltown i Göteborg kommer både In Flames och Bullet for my valentine dit som är två av mina favoritband och desutom så kommer Sonic syndicate dit också och dom är oxå as bra. Mitt problem är att jag har redan biljetter till sonisphere men jag vill till Metaltown men biljetterna är dyrare och jag vet inte om det finns nån jag kan gå med. Jag vet inte vad jag ska göra. :( :(

Av Sara Nyströmer - 2 mars 2010 19:26

Har precis gjort klart min väst gjord av godispapper och tejp, massor av tejp. Västen ska jag också ha på mig på modevisningen på måndag. Nu har jag all tid att göra klart min klänning. Jag lägger upp bilder så att ni får se resultatet och ni får gärna komnetera och säga vad ni tycker.

 

 

     

 

 

PS: Trycket på tröjan har jag också gjort.

          






























                              

Ovido - Quiz & Flashcards